All Sogeti books Collected

VINT Report Big Data 2 Big Social: Gedrag voorspellen met Big Data

Deze tweede onderzoeksnotitie over Big Data beginnen we heel bewust met beide benen op de grond. Als eerste vervolg op onze startnotitie Helderheid creëren met Big Data presenteren we hier negen waarnemingen. Voor het netelige onderwerp privacy en hoe we daarmee om kunnen gaan, onder meer met Big Brother-angst, hebben we het derde rapport gereserveerd. Deze tweede notitie, Big Social genaamd, biedt u een veelzijdige oriëntatie op de veelbelovende Big Data-ontwikkelingen inzake Social Analytics en Social Media. Sommige ontwikkelingen zijn daadwerkelijk veelbelovend, andere beloven eigenlijk alleen maar veel. Hoe steviger u in uw schoenen staat, des te beter bent u in staat om zelf te oordelen en hiernaar te handelen.

Dit rapport is toegespitst op de voorspelbaarheid van consumentengedrag. Het brede scala aan Big Data-gerelateerde onderwerpen vindt u op onze website http://vint.sogeti.com/bigdata. Daar vindt u ook de actuele discussies en de video’s met expert-interviews. De hamvraag voor nu luidt simpelweg What’s next in Big Data?

Veel organisaties vinden namelijk dat ze al erg lang wachten op concrete handreikingen. Die moeten natuurlijk makkelijk te implementeren zijn en zichzelf ruimschoots terugverdienen.

VINT Report Big Data 2 (Dutch / Free PDF)
Published by
Sogeti
Pages
48
Publication year
2012
Authors Erik van Ommeren, Sander Duivestein, Jaap Bloem, Menno van Doorn, Thomas van Manen
Available languages:
Available formats:
  • Free PDF
VINT Report Big Data 2 (Dutch / Free PDF)
One moment please ...